A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

2025-re az emberek 90%-a szupertelefont használ majd a Huawei szerint

A Huawei szerint hamarosan a technológiai forradalom újabb időszakába, az „intelligens korba” lépünk, amelyben kifinomultabbá válik az emberek és készülékek közötti kapcsolat, a mesterséges intelligencia (MI) eljövetele még okosabb és hatékonyabb kapcsolattartási módokat tesz lehetővé a készülékekkel. A MI segítségével az okostelefonok valódi szupertelefonokká válnak majd, az emberi érzékelés pedig új magasságokat érhet el.

 

A 14. Huawei Global Analyst Summit elnevezésű rendezvényen elhangzott: a mesterséges intelligenciával kapcsolatos innovációk az intelligencia forradalmához vezetnek, amely a digitális és a fizikai világot is új, előre nem látható irányokba formálja majd át. Az ember és készülék közötti interakció folyamatosan fejlődik, a virtuális/kiterjesztett valóságra alapuló technológiák pedig a még természetesebb interakción keresztül újfajta készülékélményt biztosítanak majd.

 

A vállalat szerint a mesterséges intelligencia segítségével az okostelefonok valódi szupertelefonokká válnak majd. A cég korábban úgy jósolta, hogy az első ilyen mobilok 2020-ban jönnek majd, most pedig úgy becsülik, hogy 2025-re a felhasználók 90 százaléka élvezi majd a mai smartphone-ok helyett superphone-ok személyre szabott és intelligens szolgáltatásait.

 

Forrás: hvg.hu

Lépj velünk kapcsolatba