A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Myki Touch gyerekóra. Kaland gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

 


A Myki Touch gyerekóra teljes beüzemeléséhez két fontos lépést kell megtennünk: elsőként az órát kell regisztrálnunk a Myki rendszerében, majd a készülék üzemeltetéséhez szükséges applikációt kell letöltsük telefonunkra, megismernünk és beállítanunk.

Ezen feladatok megoldásában segítenek az alábbi MAGYAR nyelvű videók: Myki Touch óra regisztráció        Myki Touch applikáció használata

 

Az óra és a mobilra telepített alkalmazás használata rendkívül egyszerű, ugyanakkor lehetnek olyan működéssel kapcsolatos technikai kérdések, profil létrehozásakor vagy törlésekor felmerülő döntési helyzetek, amelyek megválaszolása szakértői segítséget kívánnak meg. Ha ilyennel találkozik bátran használja chat/üzenet szolgáltatásunkat, kérdését magyar nyelven felteheti és magyar nyelvű választ fog kapni (munkaidőben, maximum 30 percen belül).

 

Két lehetősége van a chat funkció használatára:


o Myki Touch mobil applikáción keresztül                                                     o Myki weboldalon keresztül:

(Regisztrációs menü jobb alsó sarka) :

 

  

Archívum

Digitális kollégák és a biztonság, Home Office-ban

Azok számára, akik eleve otthonról dolgoznak, vagy a munkahelyükön virtuális munkakörnyezetben tartják a kapcsolatot a projektekben résztvevőkkel, nem annyira idegen a jelenlegi helyzet. Azok számára azonban, akiktől mindez távol áll, nem egyszerű megszokni azt, hogy mennyire ki vannak szolgáltatva a digitális „kollégák”, azaz a laptopok, tabletek, okostelefonok teherbírásának, sem pedig azt, hogy az egész életük fenekestől felfordult. Amikor dolgozunk, magától értetődő, hogy nem foglalkozunk otthoni dolgokkal. Hiszen, dolgozunk. Nem ugrunk haza mosogatni, vagy feltenni az ebédet, és azért sem, hogy a mosógépből a szárítógépbe átpakoljuk a ruhákat. A gyerekek iskolában, óvodában vannak, nem igénylik állandó felügyeletünket és nem hozzánk fordulnak a problémáikkal. A kényszerű home office éppen ezért nagyon is kényelmetlen és feszült szituációkat eredményezhet. Nézzük hát, hogyan tehetjük egyszerűvé azt, ami bonyolultnak látszik, és hogyan óvhatjuk meg mindeközben magunkat és extra terhelésnek kitett digitális eszközeinket.

2020-05-18

Egységes töltőportok lehetnek az EU-ban

 

Az Európai Parlament ez év elején vizsgálja meg annak a lehetőségét,

hogy hogyan lehetne egységesíteni a mobiltelefonok, tabletek, e-book olvasók és egyéb hordozható eszközök töltőportjait.

Ettől egyrészt csökkenteni szeretnék a keletkező elektronikai hulladék mennyiségét,

másrészt a polgárok életét is könnyebbé kívánják tenni.

Az EU becslései szerint évente óriású mennyiségű, 51 000 tonna elektronikus hulladék keletkezik a 28 tagállamban.

2020-02-05

Mit tegyünk, ha vízbe esett a mobiltelefon?

Bárkivel megtörténhet, hogy vizes lesz a mobiltelefon készüléke. Elázik egy zápor idején, beleesik a medencébe, valaki feldönt egy poharat és ráömlik a folyadék a telefonra stb. Néhány praktikus ötletet összeszedtünk, hogy mit tehetünk kétségbeesés nélkül.

2019-09-25

Lefekvés előtti mobilozás

Te is a telefonodat nyomkodod elalvás előtt? Rosszul teszed!

2018-12-03

Bemutatjuk az új Huawei Mate 20 Pro-t

A Huawei október 16-án rántotta le a leplet a legújabb csúcstelefonjáról, amihez fogható Androidos készülék most nem nagyon található a piacon.

2018-11-10

Lépj velünk kapcsolatba