A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Kényelmes és gyors? A Samsung szerviz-szolgáltatásaival így is lehet!

Személyes segítség

 

Samsung Smart és Prémium Megoldások szervizközpontjai országszerte 23 ponton, akár 2 óra alatt vállalják a készüléked javítását. De akkor sem maradsz telefon nélkül, ha a hiba nem orvosolható helyben, ebben az esetben ugyanis a Samsung munkatársai a javítás idejére cserekészüléket biztosítanak számodra.

 

Problémamegoldás az autódból

 

A Samsung a budaörsi Tesco és KIKA parkolójában működteti a világ első mobiltelefonos drive-through gyorsszervizét. Ha tényleg szorít az idő, ki sem kell szállnod az autódból, csak beadod a meghibásodott prémiumkategóriás telefonodat, és a szervizben akár 2 órán belül megjavítják. Mire végzel a nagybevásárlással, a telefonod ismét üzemkész lesz.

 

 Fotó: Samsung

 

A Samsunggal a távolság sem akadály

 

A problémás telefonokat pedig az ország 97 Posta Pontján akár fel is adhatod, ahonnan másnap a Samsung Szervizközpontjába szállítják őket, javítás után pedig akár 3 munkanapon belül ismét az átvevőhelyre viszik. Ráadásul érvényes garanciával, illetve bizonyos készülékek esetén a Samsung Prémium Assistance szolgáltatással díjmentesen elhozzák, 1 munkanapon belül megjavítják, majd vissza is szállítják a telefonodat.

 

Ha kérdésed van Samsung készülékeddel kapcsolatban, fordulj a Samsung Ügyfélszolgálathoz (06-80-SAMSUNG), akik a Smart Tutor applikáció segítségével távolról tudnak segíteni a kérdéseid megválaszolásában, illetve készüléked beállításában!

 

Samsung Members – Hozd ki a maximumot a készülékedből!

 

A Samsung készülékeid jóval többre képesek, mint gondolnád! A számos készülékre előretelepített, illetva a Play Áruházból és a Galaxy Apps-ból letölthető Samsung Members alkalmazás számos kérdésedre választ adhat, ami a Samsung készülékeiddel kapcsolatban felmerülhet. Tanuld meg a trükköket, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a Samsung eszközödből, találd meg a választ a felmerülő kérdéseidre vagy kérdezd a Samsung szakértőit az Élő Csevegés funkció segítségével! A Samsung Members alkalmazással az elsők között értesülhetsz a Samsung híreiről és exkluzív ajánlatairól, sőt az alkalmazás segít karban tartani a készülékedet és optimalizálja annak teljesítményét is, így az sokáig hű társad lesz a mindennapokban.

 

Forrás: Samsung Magyarország

Lépj velünk kapcsolatba