A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Kicsit lassú az androidos telefonja? Töltse le ez segít!

Nem jellemző, hogy egy béta állapotú alkalmazásra napokon belül százezrek figyelnének fel, de a HTC mindenféle androidos telefonon használható mobilgyorsító alkalmazása nagyon beütött, és tényleg érdemes kipróbálni.

 

A mobilgyártóként szebb időket is megélt, most már csak a "futottak még" kategóriába sorolható HTC most egy olyan alkalmazással állt elő, amilyet tonnaszám lehet találni a Google Play-en, ezért is figyelemreméltó, hogy a Boost+ nagy sikert arat, ráadásul béta állapotban. A legalább Android 5.0-s operációs rendszerrel rendelkező mobilokra ingyen letölthető app a készüléket alaposan felturbózza, és még biztonságosabbá is teszi.

 

Fotó: HTC 


A főmenüben a "Smart boost" opcióval minden felesleges adatot töröl, hiszen hirdetések és ideiglenes fájlok tömkelege tud egy androidos mobilt lassítani, ezektől megszabadulva pörgősebb lesz a telefon. Az appok működésének is jót tesz az intelligens gyorsítása, a felesleges alkalmazások pedig természetesen törölhetők, ehhez az "App Managerben" méret és igénybevétel alapján is sorba rendezhetők.

 

Fotó: HTC 


A biztonságra is nagy hangsúlyt fektet a Boost+, a "Lock Apps" révén ugyanis megnyitási kódot adhatunk egyes alkalmazásokhoz, így az adott programokat csak azok nyithatják majd meg, akik ismerik a kódot.

 

Forrás: hvg.hu

Lépj velünk kapcsolatba