A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Tegye ezt meg azonnal, ha önnél is van egy a veszélyes Samsung Galaxykból

“Azoknak a vásárlóknak, akik már kézhez kapták a Galaxy Note7-et, kicseréljük a készülékét a következő hetekben” – olvasható a Samsung magyarul is közzétett állásfoglalásában, amit a gyártási hiba miatt bekövetkező sorozatos balesetek után adtak ki. A Galaxy Note7-eseket ugyan már visszahívta a gyártó, de az új telefonok még nem érkeztek meg a raktárakba.

 

"Addig is kérjük, hogy kapcsolják ki Note7 okostelefonjukat, és SIM-kártyájukat helyezzék vissza régi mobiltelefonjukba."

 

A Samsung közlése szerint a csereprogram szeptember 19-től, azaz jövő hétfőtől indul be itthon (is). MInden érintett ügyfelünkkel közvetlenül, vagy hivatalos partnereinken keresztül napokon belül felvesszik a kapcsolatot. Ha ideiglenes cserekészülékre van szükség, ennek részleteit a kapcsolatfelvételkor egyeztetik majd.

 

Aki nem szeretne ezután a Galaxy Note7-ből, annak is van választása: a Note7-et a vásárlás helyszínén, illetve a Samsung hivatalos partnereinél Galaxy S7 vagy S7edge okostelefonra is lecserélik, természtesen az árkülönbözet megtérítése mellett.

 

Forrás: HVG.hu

Archívum

Digitális kollégák és a biztonság, Home Office-ban

Azok számára, akik eleve otthonról dolgoznak, vagy a munkahelyükön virtuális munkakörnyezetben tartják a kapcsolatot a projektekben résztvevőkkel, nem annyira idegen a jelenlegi helyzet. Azok számára azonban, akiktől mindez távol áll, nem egyszerű megszokni azt, hogy mennyire ki vannak szolgáltatva a digitális „kollégák”, azaz a laptopok, tabletek, okostelefonok teherbírásának, sem pedig azt, hogy az egész életük fenekestől felfordult. Amikor dolgozunk, magától értetődő, hogy nem foglalkozunk otthoni dolgokkal. Hiszen, dolgozunk. Nem ugrunk haza mosogatni, vagy feltenni az ebédet, és azért sem, hogy a mosógépből a szárítógépbe átpakoljuk a ruhákat. A gyerekek iskolában, óvodában vannak, nem igénylik állandó felügyeletünket és nem hozzánk fordulnak a problémáikkal. A kényszerű home office éppen ezért nagyon is kényelmetlen és feszült szituációkat eredményezhet. Nézzük hát, hogyan tehetjük egyszerűvé azt, ami bonyolultnak látszik, és hogyan óvhatjuk meg mindeközben magunkat és extra terhelésnek kitett digitális eszközeinket.

2020-05-18

Egységes töltőportok lehetnek az EU-ban

 

Az Európai Parlament ez év elején vizsgálja meg annak a lehetőségét,

hogy hogyan lehetne egységesíteni a mobiltelefonok, tabletek, e-book olvasók és egyéb hordozható eszközök töltőportjait.

Ettől egyrészt csökkenteni szeretnék a keletkező elektronikai hulladék mennyiségét,

másrészt a polgárok életét is könnyebbé kívánják tenni.

Az EU becslései szerint évente óriású mennyiségű, 51 000 tonna elektronikus hulladék keletkezik a 28 tagállamban.

2020-02-05

Mit tegyünk, ha vízbe esett a mobiltelefon?

Bárkivel megtörténhet, hogy vizes lesz a mobiltelefon készüléke. Elázik egy zápor idején, beleesik a medencébe, valaki feldönt egy poharat és ráömlik a folyadék a telefonra stb. Néhány praktikus ötletet összeszedtünk, hogy mit tehetünk kétségbeesés nélkül.

2019-09-25

Lefekvés előtti mobilozás

Te is a telefonodat nyomkodod elalvás előtt? Rosszul teszed!

2018-12-03

Bemutatjuk az új Huawei Mate 20 Pro-t

A Huawei október 16-án rántotta le a leplet a legújabb csúcstelefonjáról, amihez fogható Androidos készülék most nem nagyon található a piacon.

2018-11-10

Lépj velünk kapcsolatba