A legjobb online élmény érdekében cookie-kat használunk. Tekintse meg cookies szabályzatunkat.

Tegye ezt meg azonnal, ha önnél is van egy a veszélyes Samsung Galaxykból

“Azoknak a vásárlóknak, akik már kézhez kapták a Galaxy Note7-et, kicseréljük a készülékét a következő hetekben” – olvasható a Samsung magyarul is közzétett állásfoglalásában, amit a gyártási hiba miatt bekövetkező sorozatos balesetek után adtak ki. A Galaxy Note7-eseket ugyan már visszahívta a gyártó, de az új telefonok még nem érkeztek meg a raktárakba.

 

"Addig is kérjük, hogy kapcsolják ki Note7 okostelefonjukat, és SIM-kártyájukat helyezzék vissza régi mobiltelefonjukba."

 

A Samsung közlése szerint a csereprogram szeptember 19-től, azaz jövő hétfőtől indul be itthon (is). MInden érintett ügyfelünkkel közvetlenül, vagy hivatalos partnereinken keresztül napokon belül felvesszik a kapcsolatot. Ha ideiglenes cserekészülékre van szükség, ennek részleteit a kapcsolatfelvételkor egyeztetik majd.

 

Aki nem szeretne ezután a Galaxy Note7-ből, annak is van választása: a Note7-et a vásárlás helyszínén, illetve a Samsung hivatalos partnereinél Galaxy S7 vagy S7edge okostelefonra is lecserélik, természtesen az árkülönbözet megtérítése mellett.

 

Forrás: HVG.hu

Lépj velünk kapcsolatba